+

Amazon

Amazon

Client:              Amazon  

Location:          Parnell, Auckland

Value:              $450 000

Period:             6 weeks

Designer:         Adrian Nancekivell Designs

Key points

  • A new concept retail store which involved turning a vacant warehouse into a colourful surf shack with an ambience reflective of the relaxed and easy-going surfer vibe
  • A key feature of this fit-out was feature paneling to the walls made up of 400mm strips of construction-grade ply and combining several different finishes – some “blonded”, some clear coated, some untreated and others fixed with the D side out creating visual interest and contrast to the exposed timber framing
  • A new mezzanine floor was created and fire-rated underneath with an application of intumescent fire retardant spray to preserve the exposed structure of this feature
  • The entire warehouse roof was also insulated from below utlising multiple scissor-lifts

 

+